KLÍČE K VNITŘNÍ MOUDROSTI – aktivační seminář s ceremonií s modrým lotosem

KLÍČE K VNITŘNÍ MOUDROSTI - aktivační seminář s ceremonií s modrým lotosem

Datum / čas
18. 11. 2023
10:00 - 17:00
Kontakt na lektora
stelariia@gmail.com
N/A

Místo konání
Studio Loona

Intuice, vnitřní hlas, moudrost těla i duše jsou velkým přirozeným darem. Mnohdy si nejste jisti, zda to, co vnímáte a slyšíte vnitřním hlasem je hlas duše, intuice nebo je to hlas našeptávačů, sabotérů, nebo dalších programů mysli, které pro vás nejsou podporující. To může podkopávat vaši sebedůvěru, záměry a také projevení darů, které máte ve své přirozenosti.
Propojte se se svou intuicí a vnitřní moudrostí, která je vaším vnitřním kompasem.

Být ve spojení s intuicí a naslouchat moudrosti duše i těla je velmi podstatné pro život jako celek. Pro zdraví, radost, lehkost, harmonii, hojnost, rozvoj i expanzi. Duše s tělem vám skrze impulsy sdělují, co můžete udělat pro vaše záměry, jak se podpořit, jaké kroky povedou k vašemu cíli. I co vám brání, jaké změny je třeba udělat. Duše i tělo jsou velmi moudří, jelikož v paměti mají zkušenosti i záznamy vašich vědomostí a znalostí, které vás mohou chránit, ale také sabotovat. Rozpoznat co je co, můžete právě komunikací se sebou, duší i tělem.

Seminář je spojen s ceremonií s modrým lotosem. Květ Modrého lotosu je posvátnou bylinou božství z darů Země, jenž navrací k božské podstatě a otevírá brány k dalším úrovním duše.

O MODRÉM LOTOSU

Tato květina je považována už z dob starověkého Egypta i dalších starověkých civilizací za nejcennější, velmi vzácnou a léčivou. Používali ji zejména velekněží a velekněžky v posvátných chrámech i další kněží a kněžky. Používala se při rituálech, zasvěceních, práci s energií, k dosažení vyšších stavů vědomí a k snadnějšímu spojení s duší a napojení na božskou podstatu. Nyní je tato nádherná květina otevřená i pro ty, které si zavolá její léčivá síla

Lotos je symbolem oslavy, probuzení duše, osvícení, znovuzrození, přechodu do dalších úrovní otevřeného stavu vnímání.

Není náhoda, že lidský energetický systém má čakry zobrazeny jako lotosové květy. Modrý lotos je spojen přes srdce zejména na vyšší čakry a otevírá další úrovně vědomí. Skrze účinky lotosu je možné vyladit svůj energetický systém tak, aby se mohly aktivovat vaše jemnohmotné dary a navyšovat vaše osobní frekvence. Modrý lotos z pohledu spirituality reprezentuje vítězství ducha nad hmotou, osvícení a moudrost.

V této hektické době vás modrý lotos vede do vašeho vnitřního klidu a napojení na nitro duše. Tak abyste jednali z vnitřního klidu a míru a vystoupili z chaosu. Umožňuje vám sjednotit se v sobě a být propojeni s božstvím, které je vaší přirozenou součástí.

Modrý lotos je také jemným afrodiziakem a z pocitu vnitřního klidu pomáhá vylaďovat sexualitu, posiluje jemně sílu Shakti, otevřenost vašeho srdce světu i pro vaše posvátné partnerství. Působí jemně a je vhodný i pro velmi citlivé duše.

Náplň semináře:

  • uvolnění a osvobození mysli, duše i těla od všeho, co nám brání naslouchat sami sobě, důvěřovat si a být si vědomi své moudrosti a intuice
  • akášické vhledy a přepisy ze Zdroje k danému tématu
  • aktivační meditace na naslouchání svému nitru a rozpoznání vnitřního hlasu
  • praktické inspirace a aktivní kroky pro podpoření intuice, vnitřního hlasu, naslouchání duše i těla
  • ceremonie s modrým lotosem
  • malování světelných kódů na tělo
  • nové kódy a aktivace světelným jazykem pro posílení intuice a vnitřní moudrosti duše i těla

Seminář je veden v energii čirého božského Zdroje s esencí mé dračí aktivační energie Nové Země

Cena: 3500 Kč/ 153 € osoba

Platba předem na účet v celé výši. Vaše místo je rezervováno zaplacením částky.

Rezervace prosím na webu přes kontaktní formulář:

https://www.stelariia.cz/l/klice-k-vnitrni-moudrosti-18-11-2023

Rezervací souhlasíte s obchodními podmínkami akce, uvedenými na www.stelariia.cz/akce .

Těším se na vás

s láskou

Miriam Stelariia